فروش و نصب کیلس استارتر جیلی
کیلس استارتر جیلی : در این بخش پس از معرفی کوتاه خودرو جیلی به بررسی آپشن کیلس استارتر جیلی می پردازیم. گفتنی است قبل از بم خودرو، شرکتی به اسم جیلیران به عنوان نمایندگی برند جیلی در ایران فعالیت می کرد که دچار مشکلات مدیریتی شد و در نهایت نمایندگی این برند را به بم واگذار کرد.
بم خودرو نیز سابقه نسبتا روشنی در کارنامه خود دارد و در سال های ابتدایی دهه ۸۰ به عنوان همکار فولکس واگن در ایران فعالیت می کرد و یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه خودروسازی کرمان محسوب می شود.جیلی NL3 که به زودیتوسط این شرکت در نمایشگاه شیراز معرفی خواهد شد، در قوی ترین مدل دارای موتور۱٫۸ لیتری توربو است که نمونه ی وارد شده به ایران نیز خوشبختانه از همین پیشرانه سود می برد.
این پیشرانه توان تولید ۱۸۴ اسب بخار قدرت و ۲۸۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. البته با وجود وزن ۲۰۷۵ کیلوگرمی این خودرو نمی توان انتظار شتاب حیرت انگیزی را داشت.البته ظاهر خودرو می تواند مشتری ایرانی را راضی کند. در این خودرو با طراحی جدیدی از کمپانی جیلی روبرو هستیم. چراغ های کشیده جلو و گلگیرهای بر آمده ظاهری خشمگین و عضلانی به این خودرو داده است.
با توجه به فروش هم وطنان این کراس اوور در بازار ایران که دارای طراحی قدیمی تری بودند می توان پیش بینی کرد این محصول جدید می تواند به موفقیت بیشتری دست پیدا کند.جیلی NL3 نیز مانند خودروی چینی موجود در بازار به نسبت قیمت، امکانات زیادی در اختیار راننده قرار می دهد.
از امکانات رفاهی این خودرو می توان به سیستم ترمز ABS و EBD، سانروف پانوراما، صندلی های برقی جلو به همراه گرمکن، آینه های برقی به همراه گرمکن، سیستم کروز کنترل، صفحه نمایش ۹ اینچی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم پارک خودکار و ترمز دستی برقی اشاره کرد.شاسیبلند کوپهی جیلی FY11 مجهز به پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ با ۲۳۵ اسببخار قدرت، براساس پلتفرم مشترک با ولوو ساخته میشود.
پس از انتشار خبر تولید شاسیبلند جدید جیلی با طرح کوپه مشابه بیامو X4 و مرسدس بنز GLC Coupe در روزهای گذشته، امروز بهطور رسمی محصول ۲۰۱۹ این شرکت چینی معرفی شد. شاسیبلند کوپهی FY11، سومین خودروی جیلی است که در سال ۲۰۱۹ عرضه خواهد شد.FY11 روی پلتفرم جدید و مشترک جیلی و ولوو موسوم به CMA که پیش از این در XC40 و مدلهای لینک اند کو (Lynk & Co) استفاده شده است، تولید میشود. درحقیقت اساس ساخت FY11، ولوو XC40 است؛ بههمین دلیل، پیشرانهی ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوشارژ ولوو با قدرت ۲۳۵ اسببخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتنمتر، قلب شاسیبلند کوپهی جیلی خواهد بود.
کمپانی چینی جیلی به شکل رسمی از کراس اوور کامپکت Bin Yue رونمایی کرد که نخستین محصول این کمپانی است که با استفاده از پلتفرم BMA ساخته شده. جلو پنجره جیلی Bin Yue شباهت زیادی به لوگوی کمپانی جیلی دارد و خطوط شکسته در چراغها، ورودیهای هوا و نیز استفاده از تزئینات نقرهای رنگ، از ویژگیهای مهم طراحی بدنه هستند. در نمای جانبی قطعات پلاستیکی و خطوط شکستهای به کار رفته و سقف خودرو هم رنگ متفاوتی از رنگ بدنه دارد. سقف جیلی Bin Yue حالتی شیب دار دارد و به سمت عقب خودرو شیب رو به پایین پیدا میکند.
کیلس استارتر جیلی keyless start یا استارت بدون کلید از جمله آپشن هاییست که علاوه بر کارایی و راحتی برای راننده، جذابیت ماشینتون رو هم بالا میبره و حس بهتری بهتون میده. در خودرو هایی که سیستم کیلس استارت دارن دیگه از سوئیچ به شکل سابق استفاده نمی شود.
شاید بشه گفت یکی از مهمترین فناوری خودروها در یک قرن اخیر، تکنولوژی کیلس استارت keyless start هست.این تکنولوژی که امروزه بر روی بیشتر خودروهای وارداتی وحود داره و این امکان را به راننده میده که بدون نیاز به استفاده از سوئیچ خودرو، وارد اون بشه و حتی موتور خودرو رو هم روشن کنه. فناوری کیلس استارتر جیلی هرچند روی بعضی از خودروهای وارداتی به صورت فابریک هست اما معمولا به عنوان یک آپشن حساب میشه و میتوانید زمان سفارش خودرو آن را سفارش بدین و یا خودتون از یک فرد با تحربه و متخصص بخواین که براتون نصب کنه.
قیمت کیلس استارتر جیلی رو میتونین از بچه های فروش بپرسین.
کیلس استارتر جیلی یکی از بهترین تکنولوژیهای است که در دو دهه اخیر در خودروها استفاده شده است و به نوعی فراگیر شده است. این سیستم در اواسط دهه ۹۰ میلادی توسط شرکت مرسدسبنز معرفی شد. کیلس استارتر جیلی یک آپشن کارآمد و جذاب است شما می توانید بدون نیاز به سوییچ و تنها با فشردن دکمه در داخل خودرو استارت بزنید و دراین سیستم با نزدیک شدن به خودرو خود ، دربها باز و با دورشدن از آن دربها قفل می شوند .
در زمان ورود این سیستم ابتدا خودروهای لوکس از این آپشن بهرمند میشدند. اما حالا میتوان گفت در بسیاری از خودروهای معمولی که دارای آپشنهای سادهای هستند نیز میتوان شاهد استفاده از چنین آپشنی بود. این سیستم پیشرفته به کمک یک کلید یا کارت هوشمند عمل میکند. راننده فقط باید سوییچ را در دست جیب یا کیف خود به همراه داشته باشد.
با داشتن کیلس استارتر جیلی ، با نزدیک شدن به خودرو (یک متری) قفل دربها باز میشود و تنها شما باید دستگیره درب را بکشید. همچنین برای آنکه بخواهید خودرو را قفل کنید نیازی نیست که دکمه قفل روی ریموت را فشار دهید. تنها کافی است دستگیره درب خودرو را لمس کنید. حتی با دور شدن از خودرو دربها به صورت خودکار قفل میشود.
بعنوان یک توضیح خیلی ساده، در این سیستم سوئیچ به شکل یک کلید وجود ندارد. خودرو یک ریموت دارد که کافیست همراه شما باشد و برای استارت زدن، یک دکمه وجود دارد که غالبا با فشردن پدال ترمز و زدن دکمه استارت، خودرو روشن و خاموش می شود.
قفل شدن درب ها پس از ترک خودرو می تواند با یک بوق کوتاه همراه باشد و باید قابلیت سایلنت نمودن آن را داشته باشید. اما بوق هشدار خودرو نباید از کار بیافتد. بهتر است سایلنت شدن بوق قفل، به راحتی در دسترس باشد (روش ساده سایلنت شدن و بالعکس، در هنگام روشن بودن خودرو یا باز بودن سوئیچ با نگه داشتن دکمه قفل از روی ریموت می باشد) در بعضی مدلها سایلنت شدن از طریق دکمه های روی یونیت بود که پس از جاسازی یونیت کیلس استارتر جیلی داخل خودرو، تغییر حالت آن براحتی میسر نخواهد بود.
سیستم کیلس استارتر جیلی اکنون مدتها است که در خودروهای خارجی مورد استفاده قرار میگیرد و روز به روز شاهد گستردهتر شدن میزان کارایی و پیشرفت تکنولوژی به کار رفته در طراحی آن هستیم. اما در حال حاضر این سیستم در ایران بیش از آن که یک قابلیت کاربردی تلقی شود، به عنوان یک قابلیت لوکس محسوب میشود و تنها در خودروهای وارداتی شاهد وجود آن هستیم. با این حال استفاده از سیستم کیلس استارتر جیلی به عنوان یک آپشن جانبی هم اکنون در حال گسترش میان دارندگان خودرو است و به طور کل این سیستم به عنوان جایگزینی برای دزدگیرهای قدیمی شناخته میشود.
قابلیت های کیلس استارتر جیلی به شرح ذیل می باشد :
- یکسال گارانتی تعویض و پنج سال خدمات پس از فروش
- بیش از ۸ مدل ریموت مختلف برای برندهای مختلف خودرو
- فعال و غیرفعال کردن باز و بسته شدن دربها به هنگام دور و نزدیک شدن از خودرو
- تعریف ریموت مجدد در کمتر از سی ثانیه
- روشن و خاموش کردن خودرو از راه دور
- نصب برروی تمامی خودروها
- دارای دزدگیر ساده برروی سیستم
- کامل ترین ورودی و خروجی های سیستم به جهت سهولت در نصب برروی خودروهای مختلف Trigger Lock + & – و Trigger Unlock + & –
- قابلیت تعریف گیربکس اتومات و دنده ای
در حالت کلی میتوان گفت که کیلس استارتر جیلی علاوه بر دگرگون کردن نحوه فعالسازی یا غیر فعالسازی دزدگیر خودرو، چگونگی روشن کردن موتور آن را نیز تغییر میدهد. به گونهای که با استفاده از این سیستم جدید، شما به عنوان صاحب خودرو از کلید اتومبیل خود همچون گذشته استفاده نخواهید کرد و نقش کلید خودرو بسیار کم رنگ و حتی کاملا بی رنگ جلوه میکند.
در کیلس استارتر جیلی هیچ نیازی به آن نیست که برای باز کردن درهای خودرو اقدام به فشردن دکمهای خاص روی ریموت نمایید و این عمل به شکل خودکار از طریق لمس دستگیرهی در یا نزدیک شدن شما به محدودهی مجاز تعریف شده امکان پذیر خواهد بود. به بیان سادهتر در صورت بهرهمندی خودرویتان از سیستم کیلس استارتر شما تنها کافی است ریموت خودرو را در دست داشته باشید یا آن را درون جیب و کیف خود قرار دهید.
آخرین کلیپ های نصب شده جیلی
در این صورت با نزدیک شدن به خودرو (به عنوان مثال با قرار گرفتن در فاصلهی یک متری آن) درهای اتومبیل به شکل خودکار باز میشود.
این امر از طریق ارسال امواج رادیویی توسط ریموت خودرو به سنسور ایموبیلایزر یا دزدگیر آن صورت میگیرد و در صورت شناسایی شدن این امواج توسط سنسور مذکور شما میتوانید بدون مواجه شدن با مشکل خاص و بدون نیاز به انجام کار ویژهای در اتومبیل را گشوده و سوار بر آن شوید.
نظیر چنین فرآیندی در هنگام روشن کردن موتور خودرو نیز تکرار میشود. به این ترتیب که شما تنها با در اختیار داشتن ریموت و فشردن دکمهی استارت خودرو میتوانید اقدام به روشن نمودن موتور و راه انداختن آن کنید. در واقع به مدد بهرهگیری خودرو از کیلس استارتر جیلی دیگر هیچ نیازی به آن نیست که طبق روش قدیمی کلید خودرو را در جایگاه مربوطه قرار دهید و اقدام به روشن نمودن موتور آن کنید. بلکه این فرآیند از طریق همراه داشتن ریموت کنترل و فشردن دکمهی استارت خودرو انجام میشود.